Thursday, September 30, 2010

Masuk cepatttt....TTM buat LUCKY DRAW!!


ini adalah sticky mode entry sehingga 04 Oct 2010
untuk entry baru sila scroll ke bwh..TQ

Salam n mornink to all...

TTM buat lucky draw yg best ditambah pulak hadiahnya yg lagi best+mabeles..
nak join klik SINI..


TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!













16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.






Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.


apalagi..join la ramai2..xyah nk tempek banner bagai..copy n paste je..hehe


psst: teringin nk buat GA jugak je..bila eh?erm...

Funny Pose On Raya Contest


Jue join contest lagi..kali ni anjuran Ummu Adam..
pada sesiapa yg nak join klik SINI ok..

so..Jue pertaruhkan pic ni..
nama : Nur Afifah binti Solihin
Umur : 4 tahun

ini adalah anak buah Jue..sib baik puan penganjur benarkan pic anak buah..maklum la,Jue lum ada anak sendiri lg..
pic ni Jue snap masa 1st day raya aritu..kesian si Fifah ni..dh penat sgt..mana tak penat..dr pagi beraya bawak ke ptg..bawak ke malam..kesian tgk dia kn, mcm ni pn boleh terlelap..klakar lak rasa..yg kt blkg tu abg Fifah..pn pengsan jugak time ni..hehe

pada sape2 yg de Funny Pic time raya boleh la join..memeriahkan suasana yg sedia meriah..hehe
due date: 09 Oct 2010 :)

psst: time ni i pn ngantok gak..nyaris2 nk tlelap..nasib boleh cover g..maklumlah kt umah org kannn...hehe


Wednesday, September 29, 2010

1st Giveaway by Petals Patch


GA ni dianjurkan oleh Mama Nuriel sempena Nuriel's Besday pada 05 Oct 2010..

1st of all..Auntie Jue melantik 3ekor chipmuncks yg kiut ni utk nyanyikan Besday Song khas buat Nuriel bg pihak Auntie Jue...tadaa...




nanti Nuriel boleh request hadiah yg besar ngan mama mcm ni k..


atau kek besday yg best+cute camni...
...mesti Nuriel dpt sume tu..Besday Girl kan...jgn mara mama...hehe

dan ikhlas dr Auntie Jue hanyalah doa semoga
Nuriel Panjang Umur..
Dimurahkan Rezeki..
Diberkati olehNYA..
Jadi Anak Yang Taat Dan Solehah..
Berjaya Dalam Hidup...

...barulah mama senyum lebar xsudah...hehe...

ini lah dia Besday Girl tu..
so, pada sape2 yg nk join GA ni n at the same time leh wish kat Nuriel...boleh klik SINI..

due date adalah pada 05 Oct 2010 sempena Besday Nuriel ye...

psst: seronok tgk mama buat GA sempena Besday Anak2..tumpang Happy utk semua mama.. :)

GIFT to be given AWAY!!!

Jom ramai2 join GA by Safety Button Me...nak join klik banner atas atau kat SINI...
1st time jenguk blog ni...ownernya mmg kreatif..xsangka boleh buat benda2 kiut ni dr button...
Jue suke+tertarik sgt2...

semua pn nmpak menarik pada Jue..tp 2 benda yg paling Jue suka adalah...


button brooch ni..unik kan?? leh letak baju cmni...
ataupun pakai kat tudung cmni...

lagi 1 yg Jue suka adalah bracelet ni..in pink kaler..sweet kn?

u olls boleh pilih sndiri kaler yg u olls nak...macam2 ada..harga pn sgt murah..berminat boleh klik SINI..so, ape lagi uolls..jom ar cuci mata..


psst: tabek spring kat org2 yg kreatif cmni..

Tuesday, September 28, 2010

Open House Lagi???



pic from mr gugel.. ;)


entry ni mmg seronok di dgr ok..
sbb Jue seronok dgn entry ni adalah kerana..

1) dpt mkn FREE
2) dpt tgk+rasa kuih raya n resepi yg org buat masa open house..pastu cilok idea dieorg..haha

3) dan yg paling penting..xyah pening kepala pikir nk masak apa n xyah kelam kabut balik masak..hehe

**************^___________^*************

Semalam En.nazrin ada bgtau yg kami dpt jemputan open house sehingga ari khamis malam...geng ofis en.Nazrin yg buat..

Ari Selasa Malam : Umah Kak Su
Ari Rabu Malam : Umah Kak Tie

Ari Khamis Malam : Umah Kak Ani

**************^___________^*************
Ari Jumaat Malam : Kena Masak Sendiri

Ari Sabtu Malam : Geng DMU datang Beraya..kompem2 ai kna masak

Ari Ahad smpai Malam : Open House Umah Nurul


psst: Gila best acara makan2 minggu ni kann???

Apo2 Yolah Next Top Icon


MuffiNs JUE
Twenty Six Years Old
Clerk
Shah Alam
~PeacE!!~



Special Tag For
~Jijah
~Mama Zharfan
~Akma



Jom kasi kecoh ini contest..klik SINI k... ;)


psst: nama femes..femes ker??hihi..

PrincessQish GiveAway or Contest

PrincessQish


Bukti PrincessQish Di Follow ;)
follower ke-638


Tema Blog ;)
TeNtANg sESeORaNg adalah segala-galanya TeNtANg sESeORaNg iaitu sAYa... hehe

My Peberet ;)
Reading + Cooking2 + Shopping2 + Holiday(jalan2 mkn angin..hehe)

Tag Spesel Tuk ;)
Yong + Mama Zharfan + Mama Adam

saya dengan ini sudah JOIN...nak join klik SINI

tarikh tutup pada 08 Oct 2010


psst: dh lama xp holiday..bila nk p ek??

Monday, September 27, 2010

~My 1st BE...Alhamdulilah...yeay!!


Alhamdulillah...

this entry about my 1st BE...hehe
akhirnya terlekat jugak satu BE kt TeNtANg sESeORaNg ni...mgkin ni berkat dr rajin berblogwalking sejak 2 menjak ni kot..sbbnya, jumaat lps kalo xsilap Jue jalan2 baca entry kt blog Noorafzan pasal dia baru jugak dpt BE ni..ada sorang insan bernama Azmi suh dia anto tiket ke helpdesk nuffnang...dan dia dpt positif feedback dr pihak nuffnang...siap dpt 6 BE lagi tau..sape xseronok kn?? nak baca citer seronok dia leh klik SINI..

Akibat dr citer seronok dia tu..Jue pn try la anto jugak..xtahu nk tulis apa pn..saje je kn nk try..so Jue tanya la ngan pihak helpdesk tu apakah itu BE n nape Jue xpnh dpt BE?

tetiba arini pihak helpdesk nuffnang reply n Jue check dh dpt satu BE dr Air Asia xsmpai pn seminggu...Alhamdulillah..mcm xpecaya je..hehe

so, kalo anda xpenah dpt BE mcm Jue..try la anto tiket tu kt pihak nuffnang..dieorg mesti reply...



psst: thanks to Noorafzan n Azmi... ;)

Saturday, September 25, 2010

Mom&a Journey Called Life 1st GA


jom join GA lagi..hehe

jika anda berminat..anda klik SINI..
ini adalah cabutan bertuah..
ingat tu,CABUTAN BERTUAH..hehe
so,meh join ramai2 bg lagi meriah..

due date: 11 Oct 2010

psst: suke join GA n contest...anda??

Open House..Raya Sakan Lagi..

salam n slamat pg sume2..

wahhh...minggu ni mmg rmai org buat open house kn..yela,,sbb minggu lps masing2 rmai yg br balik dr kmpung..or still melawat saudara mara n family..same with me..minggu lepas dh beraya sakan ke umah adik beradik n family..minggu ni turn utk menyerang ke open house n umah rakan n sahabat semua...

jadual tuk sabtu n ahad ni agak pack..dh plan ngan member2 tmp DU tuk stat tghr ni pas keje..maknanya, kami akan melaram ngan baju raya dr tghr ni smpai mlm k..sbb mlm nnti pn budak FIT akan buat BBQ kt umah dia..terus kesana la pas beraya sakan tu...dan umah fit adalah destinasi terakhir tuk arini..

esok plak beraya lagi..esok kami beraya smpai ke putrajaya..hajat hati nk gediks2 buat photoshoot kt putrajaya..mesti best kan..

okeh, ape2 pn..get ready utk terima tetamu dulu arini..en.nazrin sila kemas umah ye..sy kna keje arini..hehe

psst: sy xbuat open house pn..sape nk dtg, dtg la..janji gtau dulu..kalo x,mkn bisekut je la jwbnya..hehe

Friday, September 24, 2010

Cabutan Bertuah ManjakuSayang


Cabutan Bertuah!!
anjuran ManJAkUsaYAnG
mana tahu anda org bertuah yg dicari2..
untuk join klik SINI ye...

due date : 30 September 2010

********************************
Hepy Belated 3rd Besday For Little Aleeya...

(pic dikidnap dr en.gugel)

AND
this is for you..

wlpn sekadar pic...(juga dikidnap dr en.gugel..hehe)


psst: baru 2x dpt cabutan bertuah sepanjang hidup ni..sikit je kan??

Sape nak hadiah free? =)


hah..ni sudah bagus...hadiah free??sape xnk kn? ape lg, jom join rmai2..


Due Date : 1 October 2010 - 10:00 am
Nak join sila klik SINI ok..

dgn suka atinya nk tag tuk
AKMA
MA
YONG


psst: sy mmg suka hadiah free...anda suka??

Thursday, September 23, 2010

Mama_Balqis 2nd GiveAway



skrg Jue nk join GA lagi..
anjuran


sempena sambutan
Ulangtahun Kelahiran Mama Balqis yang ke 26..

Jue dengan seikhlas hati mengcreatekan satu card special tuk Mama Balqis..

terimalah Mama...tadaaaa... ;)


Nikmat rezeki kongsi-kongsikan
Nikmat budi balas-balaskan
Rahmat Ilahi syukur-syukurkan
Mama Balqis sama2 kita raikan


EPY BESDAY MAMA...
EPY EVER AFTER...
AMIN...


psst: tahniah mama..umur 26 dh jd mama..sy pn 26 jugak..bila nk jd mama ni...uwaaaa...

~Candid Camera Contest~

Sedang ku berjalan2 ku terjumpa lg contest yg begitu menarik perhatian ku..hehe..(contest lagi kn, nk join la si Jue tu..dh tahu dah..) hehe..mesti la join korang weh..memeriahkan suasana yg sedia meriah tu..kui3

okeh, contest kali ni anjuran En.

sesapa yg nk join klik SINI atau banner kt atas ni pn boleh..


ini dia pic taruhan Jue..gud luck tuk diri sendiri ye..

''pic ni i edit skit tuan penganjur..bg lg sweet..leh ye tuan..leh la..." hee..

pic ni masa weeding day me..with my old fwens...klakar pic ni sbb masing2 lum ready tuk take pic..tgk je la muka masing2..de yg kemam bibir,de yg sempat sengih je..de yg muncung..sweet sgt time ni..luv u ols la..muahhhh!!

Jue tag tuk
NAD + JAJA + KAK ELLY + JIJAH + AKMA


psst: nape pic tu yg jd pilihan hati sdgkan byk g pic candid yg ada..?? saje kot...

Wednesday, September 22, 2010

Taugeh??Oh..TIDAKKKK!!!

taugeh oh taugeh

kisah ni Jue dpt dr wall sorng kwn Jue kt FB..mmg rasa nk muntah je bila baca tentang taugeh ni..nasib la Jue bukan pengemar taugeh..setakat ni lum pernah la si taugeh tu menyinggah peti ais umah Jue barang seketika..dah tahu tentang ni kompem2 la xkn singgah nya..

so, sebarkan la story ni tuk makluman semua...

"" Mesti ramai suka makan taugeh. nak pulak campur dlm char kuey teow.
hmmm rangup...... tapi nak beli taugeh tu kene buat eksperimen dulu la.

beli sket, jgn makan dulu sebaliknya simpan dulu utk 3 hari. pastu cuba bau taugeh tu lepas 3 hari camane. dan kalau boleh jgn beli taugeh yg kaler putih berseri tu.

kepututsan yg mungkin boleh didapati...
lepas 3 hari bau taugeh tu hanching semacam.
bermakna taugeh tu disiram dgn urine aka air kencing.
dan air urine tu la jugak menyebabkan kaler putih berseri.
kalau nak tau taugeh keluaran bumiputera senang aje.
kaler dia mcm kekuningan sket dan cepat layu serta kurang rangup, sebabnya
langsung tak guna urine sebagai baja.

ni info dari pegawai opis aku yg pernah buat lawatan ke pusat2 penanaman
taugeh dibeberapa negeri tertentu yg diusahakan oleh cha ya nun alip.
siap terjumpa satu bilik khas simpan air kencing utk disiram pada pokok2
taugeh tu.

dan kenapa taugeh jodik mangsa?
sebabnya taugeh ni jenis pokok menyimpan air siraman bulat2 terus dlm
batangnya.
tak spt sayuran lain iaitu sayuran2 berdaun hijau yg mengalami fotosintesis
semasa proses
penyerapan baja atau dgn erti kata lainnya air siraman masuk ke tanah dulu
barulah akar menyerap dan proses fotosintesis berjalan utk penyerapan zat2
dari baja.

tak mcm taugeh dia serap terus ape yg kita siram sebab pertumbuhan
tumbesaran bukan secara fotosintesis.
tu sbbnya kalau simpan dlm masa 3 hari bau dia wangiiiiiii semacham...

so bagitau la kat sedara mara, kengkawan pasal nak mengenal taugeh2
hanching
dgn taugeh2 bumiputera.
See More
Wahai, sahabat-sahabatku & saudara-saudaraku... baca dan hayatilah.. kongsi dan sebarkanlah... semoga kita mendapat keberkatan dariNYA bersama2.. insyallah.. ""
By: Rizal Rosli Putra

psst: maaf la ye si taugeh..sy xminat pada anda..

Malaysia Day Giveaway

" BINGGO!! "

Jom ramai2 join GA anjuran CUTE MUM...
Malaysia Day Giveaway

jom la ramai2 memeriahkan suasana dgn mempublishkan 1 n3 yg simple cmni..
syaratnya teramat2 la senang..
nak tahu?betol nak tahu ni??
klik SINI ;)

tarikh tutup: 30 September 2010

CEPAT!!!!CEPAT!!!

psst: Jue tgh kemaruk bercontest dan berGA ni..jgn mare ar...hihihi

Tuesday, September 21, 2010

alahai CEK MEK MOLEK

Alamak...tetiba je Jue mengidam ngan si cek mek molek ni..dh lama betol xmkn..kt sini susah nk dapat la..kalo ada pn,mesti xbest..kalo dpt mkn yg sendiri buat mmg puas hati kn..so, itu tandanya ko kena buat la Jue weh...kih3

nanti la singgah kedai cari keledek..mintak2 ada..dan mintak2 kerajinan melanda aku arini..supaya hajat ku tercapai..chayok2 Jue..

dh buat nnti Jue cerita lain entry k..so, jom kita jamu mata cek mek molek dari en gugel ni ye...
zasssss...

yummy2..cair di mulut..

alahai cek mek molek...


psst: ...senyum la..senyum la..ahai cekmek molek..

~Mataku Cantik Contest~



Nak join contest lagi ye.."Mataku Cantik Contest" ni di anjurkan oleh Geolenstherapy..sume lens dia cantik dan harganya berpatutan..xcaya??leh usha kt SINI ye..

syarat2 dia senang je..
1) jadi follower geolenstherapy
2) Link kan www.geolenstherapy.blogspot.com kat blog korang..penting tu tau
3) Buat 1 entry..letak pic mata anda yg canteekk tu sama ye..
4) letak banner contest ni yg kt atas tu kt side bar anda..
5) pastu tinggalkan nama,email n link kt comment entry contest tu..
6) tggu f/back dr Geolenstherapy..
7) contest tamat pd 25September2010..

dh belek2 koleksi pic Jue tu kn..Jue mmg suka mata Jue time ni..

pic ni masa hari bahagia Jue..nmpak garang tp Jue suke..masa ni Jue pkai kaler grey..
ape??? xclear ke..yola2, Jue zoom kasi clear ye..hehe

hah,ambik ngko...jgn marah ar cik penganjur...hehe ;)


jadi,kpd sesiapa yg nk join tu leh klik kat banner di atas ye..


psst: dari mata..turun ke hati..betol ke?? ;)

Monday, September 20, 2010

"ADAM HIFDZAN 1st BESDAY GIVEAWAY by ZuraZari"



Bila dah asik berblogwalking tu..mcm2 la yg kita jumpa kn..lagi2 CONTEST..mmg sgt bestttt!!

contest ni anjuran Hot Mama Zura Zari..jom join ramai2..nk join klik banner ni ye..


ini adalah syarat2 nya:

1. Mestilah seorang blogger
-tentulah blog Tentang Seseorang itu Jue yg punya..

2. Jadi follower kepada blog Adam Hifdzan... hehehe... bertambah la kawan2 ibu nnt=))
- sudah follow :)

3. dlm entri mesti ader gambar anak yg sedang beraksi di stereng keta... tp pastikan keta tu tak bergerak eh... al maklumla today kan da start cuti... sumer nak balik kg... so aper kater snap gambar anak u olls skali=)) umur anak dlm lingkungan 0 bulan - 5 tahun.....
-ader yg request nak boh anak sedare???
.
~~ acceptable ~~
.
- tak kisah nak edit atau tak tapi mestilah JELAS!
- tak yah citer panjang2... just nak gambar anak yg comel sajer..
- tag 3 org teman2 yer... the more the marrier=)) pastikan mangsa yg d tag mengetahui nyer eh...
-sib baik acceptable..sbb Jue lum ada baby,so guna baby akak je..hehe

sila nyatakan sekali:
*
Nama Anak & Umur Anak
*
3.copy banner giveaway pada sidebar dan link kan terus pada entri Adam's 1st Besday GA by ZuraZari
- dah buat dah..

4. tinggalkan url entri penyertaan korang di bahagian komen di entri giveaway ni.. beserta ID follower yer..
- dh jugakk..

5. tarikh tutup penyertaan: 10/10/2010
-tarikh yg cantekkk


dan ini lah dia budak yg cute memegang stereng kereta maknya..hehe
|
|
|
|
|
|
v

nama: Muhammad Imran Bin Saiful Rizal (my anak buah)
umur: 1 tahun 9 bulan

Jue tag tuk: NAD..MA..MUNNA

psst: bila i nk de baby sendiri ni ye..asik dukung anak org je..jeles!

Sunday, September 19, 2010

~hanya blogwalking saje..~





salam semua...


Jue masih dlm mood raya..hee..so,mls lg nk update blog..mmg tgh byk citer n idea nk berblog ni..mcm2 entry nk publish..tapiii....xpe dulu la,malas lg ni...jadi Jue hanya berBlogWalking sajo..huhu



erm...slmt ari raya..slmt mkn kuih raya...slmt pegi beraya..tuk semua...raya..raya... ;)

sila abaikan iklan 2 budak chubby ini ye.. ;)



Wednesday, September 8, 2010

~Salam Aidilfitri untuk Semua~



Salam...
tadi dh dengar pengumuman raya..seperti yg Jue jangka, raya mmg jatuh pd ari Jumaat..alhamdulillah..senang hati kwn2 Jue yg dh kompem balik raya ngan bas tiket esok..
kalo x sedey ar pg2 raya kt KL..dlm bas kompem nangis kot..
Korang sume balik kampung x? tentu ramai yg dh ada kt kampung kn..seronoknya..Jue tgh tggu rendang masak ni..atas permintaan en.Nazrin suh buat rendang daging bwk balik kampung mlm ni...mood nk balik kampung sgt tinggi skrg ni...hehehe
So, dikesempatan ini, Jue n suami ingin mengucapkan 'Selamat Hari Raya' buat Semua..moga bahagia di samping keluarga terchinta..Jaga diri..moga selamat sampai dan selamat kembali..Amin..
Selamat Hari Raya semua................
pssst: raya sebagai isteri buat pertama kali..apa perasaannya ye..ermmm....


~misi meng ‘angpow’ duit raya~


Wah..entry ni mmg sonok sgt didengar oleh budak2 ye..tp yg xbape sonoknya..budak2 besar mcm Jue ni la…hehe

Last minit Jue ngan en.nazrin tukar duit raya..jd nasibnya tinggal duit singit2 je la kt bank..sume bank pn cmtu..duit lima hinggit n spoloh hinggit ada..tp duit lama la..kami xmo duit lama…tuk raya mesti cr duit baru kn...so, tukar je la duit singit2 tu…


Untuk makluman kwn2, anak buah en.nazrin saya ada 25org semuanya ya…so,paksu ngan maksu dieorg ni kering la akan di pow oleh budak2 tu sume..kami terpaksa meng ‘cut’ kn nilai duit raya tuk korang sume tahun ni ye..sbb tahun ni kami dh de umah sendiri..dh ada 2 kampung..so,kami memerlukan budjet yg byk tuk sume itu..jd,harap paham ye anak2 buahku sume.. =)


heee....sesi meng 'angpow' duit raya bermula....





sori..malas nk menaip..main attch pic je ye..heee


psst: sy ada dpt duit raya x en.Nazrin..???

Tuesday, September 7, 2010

~Mood Raya..Yeay~




mornink sume...


Raya makin dekat..yehuuuu..sonoknya…

Walaupun 1st day raya di umah mentua..tp dpt rasa sonoknya sbb kuarga en.nazrin besar..anak buah je dh 25org…pastu sume 1st day raya di Muar thun ni..mmg mcm kenduri la jawabnya…

Mood untuk bkerja dh xde wlpn esok Jue masih bkerja..huhu,,mlm ni akan bz mngemas baju masuk beg..kuih2 n kepek raya tuk di bawa balik kampung..InsyAllah..kalo xde ape,esok mlm pas terawih kami akan gerak balik ke Muar..moga perjalanan kami lancar dan selamat smpai..amin..

Tahun ini adalah thun pertama Jue beraya sebagai seorang isteri dan menantu…perasaan tu mmg lain…xtau nk ckp cmne… ;)

Tapi bila teringatkn suasana mlm raya di kampung sendiri tiba2 je Jue jadi sayu..sbb Jue adik badik xrmai…4org je..Jue sorang je anak mak ayah yg merantau..bkn slalu dpt duk bwh ketiak mak..so, bila dh balik kampung tu, suasana akan jd lain..mmg sonok sgt la…

Haih..rindunya suasana tu..tp xpe, raya ke-3 nnti InsyAllah kami balik la ke Paka…pastu nk mintak mak buat macam2..boleh?? boleh ye mak…hehe


psst: xsabar nak raya ni..yeay..yeay...

Monday, September 6, 2010

Jeruk Oh Jeruk~

Tengah2 duk tggu time nk balik ni..sambil2 pikir nk masak apa tuk berbuka arini..tetiba je Jue teringat Jeruk Mangga n Betik yg en.nazrin beli minggu lps masa kami p cari kerepek tuk raya kt bazar raya di Klang..kecur air liur Jue..

Haih..tetiba lak rasa mcm mengidam..tp pas berbuka karang mesti xde rasa nk mkn..slalu pn cmtu..huhu

psst: ngidam2 ni mcm pelik je...heee,kalo ngidam ada something best gak kn..

~Giveaway Cuti2 Malaysia~


hai sume..
GA lg kn..mmg Jue tgh gila contest/GA skrg ni..haha
bkn ape... saje suke2..mana tau leh dapat kwn2 blog baru ngan cr cmni kn..kalo menang kira bertuah la tu..hehe

GA kali ni anjuran cik bihah..wanita yg mempunyai bisnes sndiri..mmg kagum ngan wanita2 cmni..Jue pn ada pasang niat tuk jd cmtu satu hari nnti..INSYALLAH...

ok,back to the point..syarat2 contest ni adalah spt berikut:

1. Sila tampal banner ni kat blog anda -DONE

sesape nk join boleh klik banner ni ye..

2. Link blog cik bihah kat blog korang sebagai salah satu shopping complex online korang (senang nanti tau update pemenang) hehehe.. -DONE

3. Post 1 entry percutian paling anda suka letaklah berapa banyak gambar anda nak ikut nak penuh 1 blog ke..hehehe.. -DONE

ni antara percutian yg Jue paling suka.. with my x-colleague greenlast di KOTA KERIANGAN...Genting Highlands..yeay...suke2..




4. Tinggalkan link..-DONE

senang je kn..so join rmai2 sbb tarikh contest ni extended pd 25 September 2010..

psst: bila la Jue nk p Honeymoon ni..percutian yg paling ku tunggu...en.nazrin,sila answer saya ye..