Tuesday, April 30, 2013

Giveaway by DI #2


join GA last minit..

klik banner untuk join :)

due date: 
today
30/04/2013 | 12 midnite

# Hadiah sgt osem! Jom join :)

Friday, April 26, 2013

1st BABY GIVEAWAY BY KMLIAHSHM


klik banner untuk join

"i nak menang Giveaway ni sebab i dah tergoda bila baca yang hadiahnya made from oversea, original lagi tau..hee, tak dapat gi oversea..dapat hadiah original from oversea pun jadi la..so, please mintak ayah and ibu pilih akak jadi pemenang ye dik KmliaHshm..TQ :) "

due date: 04/05/2013



# done follow all the rules :)

Alisha pun nak jugak! | Gwiyomi punya pasal


adoii..anak dara Jue ni pn dh kena tempias Gwiyomi ni..

tapi 1,2 step je tahu buat..hehe

tiap kali Jue ngadap lappy je mesti sibuk suh bukak video gwiyomi..huhu

ibu nak layan game Candy Crush Saga pun xleh..haha

# ibu tgh kemaruk game tu skrg..hahaha

Wednesday, April 24, 2013

FIRST GIVEAWAY BY ANIS



FIRST GIVEAWAY ini berlangsung selama sebulan dari 25.03.2013 hingga 24.04.2013 . 
Para sponsor :
Aimi Rahim | Eyna | Fifi | Syahira | Kak Ain | CikGadis | Izzati | Precious Cla | Aien | Ismah |  Anaziah Online Boutique Anaziah Baby & Kidswear  | BK


Hadiah :
Mousepad ( Design sendiri ) Mug ( Design sendiri ) | Jubin hiasan  ( Design sendiri ) | T-Shirt Running man Saiz L | Header | Bookmark + Topup RM5 | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM3 |    2 Felt Bookmark + 2 Vector | Topup Celcom/Maxis RM5 | Topup RM10 | Novel | Brooch Ribbon | 1 Pakaian wanita dari Anaziah Online Boutiqe | 1 Headband dari Anaziah Baby & Kidswear .


Apalagi , Jom memeriahkan lagi GIVEAWAY ni . Support Blogger :)

WW | CHEESY CHOC CAKE MHCC


Morning uollss..

Jangan tergoda ye..yummy..yummy..

# Mood: L.A.P.A.R !! :)

Thursday, April 18, 2013

My First GA


nak join klik banner :)

Soalan:
Kira berapa jumlah anak patung dalam gambar.

Jawapan Jue:
24

due date: 21 April 2013

#Jom join ramai2..owner mencari 3 org pemenang :)

Wednesday, April 17, 2013

Wordless Wednesday | PRU13



ni Jue punya..



yg ni en.Nazrin punya..

Terengganu vs Johor..camne tu? huhu..

sukarnya membuat keputusan..huhu

sape2 nak check tmpt ngundi boleh check kat SINI


# Boleh x kalo xnak balik mengundi?? huhu

1st Giveaway By Emas Putih

As-Salam
Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
 1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

SYARAT-SYARAT
1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
 3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

Coding Entry


[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana

Follow blog Sponser
Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.
Like Fanpage Sponser


Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-nbsp="">

Follow G+ Sponser



HADIAH-HADIAH

Top Referral
1st  Cash RM 30 
2nd Topup RM10

Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH

Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.