Wednesday, October 5, 2011

Jadi Housewife..best ke??



Jadi Housewife ni best ke??


Alkisahnya..pagi ni sama seperti biasa..rutin harian sebagai suri rumah semenjak lebih 3bln yg lps..sejak Alisha lahir,Jue mmg blum boleh bkerja..ini adalah kerana baby Jue tu tidak la berkeinginan utk menenen dgn botol, Alisha hanya nk direct BF..so, ini adalah sgt susah bg Jue..idok la dapat Jue bkerja lagi..


Dah mcm2 jenis botol,puting,susu yg Jue try..still Alisha xmo jugak..skrg ni pn masih train dia lagi tuk nenen botol..tp agak ssh sbb kalau Jue bg dia langsung xnk,kalau ayah diaa or org lain bg xde problem,ok je minum walaupn sikit..org tua2 ckp mgkin sbb dia boleh bau ibu dia punya bau,so pandai la dia..nk direct je la..huhu


Jue pn dh bosan duk umah xde buat ape..bila Alisha xtido ok la,leh main+borak2 ngan dia..tp bila dia tido,mmg la bosan yg amat..akibatnya Fesbuk tu on je la dr pg smpai ptg..huhu..pn dh naik jemu ngadap muka buku tu ari2..skrg ni Alisha tgh tido..so, boleh la godek2 blog ni kejap..dh mls nk update skrg..kalo dpt buat 1 entry 1 ari pn ok la kn..



p/s: Best mmg best sbb dpt jg sendiri baby..tp pd Jue bosan jugak bila xde ape nk buat kn..tp apakan daya,demi anak terchinta..ku relakan jua..huhu

3 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

saya dah 3thn jadik housewife sbb asal nak jaga anak..
alhamdulillah..masih blum jemu

nurkaloi said...

takpe ade baiknye jdik rumah kaannn
lg best dpt jge ank ^__^

eLLy said...

dok umah bila baby tido ko update la blog & wat BW :) confirmed tak boring :p