Thursday, January 10, 2013

di interview dari majalah rasa

As salam..


xdi sangka2 ptg semalam dapat call dari KARANGKRAF..untuk ditemubual bagi segmen bisnes yang akan dimuatkan dalam majalah RASA..

hoho..bisnes on9 Ready-Mix Jue dah dpt sedikit perhatian, Alhamdulillah...
sebenarnya, diaorg dpt no phone Jue dari kawan Jue yang keje kt karangkraf..tp dia bahagian hiburan..dia la yg bagi details Jue kt geng dia ni..TQ Yus :)

Jue buat bisnes ni part time je..sbb Jue mmg minat sgt bab2 kek n kuih muih ni..i love cooking so much! ;p

Alhamdulillah..semoga rezeki kami sekerluarga bertambah2 lagi slps ni..mana tahu dapat bukak kedai kek lak kan, (berangan le tuee..)..hehe..Amin..

sape2 rasa nak buat kek dgn cepat, mudah, dan sedap sila la jenguk kt kedai Jue :)




# tunggu Majalah Rasa Bulan March ye :)

No comments: