Friday, August 2, 2013

Rezeki Alisha | Coklat Oreo

Assalamualaikum


Alhamdulillah..rezeki Alisha la kot di bulan puasa ni, dapat hadiah Coklat Oreo dari 



sedap tau coklat ni..sape yang nak try boleh la order kat 

banyak lagi coklat2 yang sangat comel dijual tau, antaranya

POP CAKE CHOCOLATE + WHITE CHOCO + BLUE CRYTAL SUGAR + STICK

Oreo Chocolate Rice

Oreo Coklat + M&M 

BANYAK LAGI PILIHAN TAU. SO, JANGAN SEGAN2 TENGOK KAT 
Bila dah tengok tu, jangan lupa order k :)


**budak comot layan coklat oreo ;)





2 comments:

Dianaa said...

macam sedap je :D rasa macam nak order ^^

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my