Tuesday, November 2, 2010

Ni Dia Hadiah GA

salam..
alhamdulillah..Jue dh semakin sihat..cuma tetiba lak dpt batuk2..huhu

masih ada 2 ari lagi GA Jue ni sebelum ditutup dan Jue umumkan pemenang..jadi pada sesapa yg nak join cepat2 ye..
ni jue nk share hadiah yg bakal pemenang tu dapat..ni hadiah utama je tau..rasa2 mcm nk tambah g..tp tgk la cmne nnti ye..

ni la hadiah yg xseberapa dr Jue pada bakal2 peemenang nanti..

One Drop Perfume
ada yg 4botol dan ada yg 8 botol :))



nanti Jue akan update list nama korang yg Join GA ni k
thanks semua...muahhh!!

psst: suka x hadiah2 tu..kalau ada rezeki lebih..jue akan tambah lg hadiah tu ye.. :))

6 comments:

nurezzat said...

wahh..suke sangat ..
melaram habiss lah sapa yang dapat tu..
huhuuhu..

leeza said...

kak jue umum winner kul berapa ye?huhu nnt nak balik umah dah ari rabu x sempat la nak tahu sape winner huhuhuh kat umah x de internet :(..just want to know

aMyErInAiMiE said...

suke3~

LyNn'Azlina said...

bestnya kalau dapat perfume tu!

cha said...

mestila sukaaa...

awak, takyah la guna verification word kat komen ni, hehehe mls nak taip... kalau nak buang pergi sini ye.

dashboard > setting > comment > Show word verification for comments? > pilih NO dan save ;)

huuu...

(One) SiTi* said...

yea..
tak sabar nak tunggu winner nya