Wednesday, November 10, 2010

TAMAT sudah...


Alhamdulillah...Tamat Sudah...
akhirnya TeNtANg sESeORaNg 1st GiveAway telah berakhir..
mcm lama je kan..xsabar2 nk tunggu result..
Jue pulak yg mcm excited terlebih..hehe

insyallah pasni Jue buat GA or contest lagi k..
tapi mgkin pasni xnk buat lama2 dh..
bosan menunggu kan..
hehe

ok, dgn ni Jue nk ucapkan Gud Luck kat semua yang telah join..
sabar menunggu result ye..nnti Jue senaraikan nama semua yang join dlm next n3..


psst: walaupun GA telah berakhir..harap2 kita tetap boleh berkawan ye semua.. :))

12 comments:

Huda said...

no problem..fren foreva :)

Miza Yusof said...

salam kak jue :)

maaf sebab lambat submit. miza ingat tarikh tutup 13 november. apa-apa pun thanks yaa kak jue sudi terima penyertaan miza. terima kasih kak jue :)

Anne said...

(^^o) gudluck tu semuaa..

SyAmSuL AnUaR said...

sape yg bertuah... ^_^

(One) SiTi* said...

nak buat GA jugak nanti..
insya-Allah,
macam best .. =)

anamizu said...

gud luck semua ^^
moge2 kite keep in touch smue ^^

Sae said...

tak sabar nak tgu result...ngee~

[ Krafaina ] said...

kak jue..tak sabar nak tahu siapa menang ni ^_^

nurezzat said...

waa..harap2 la bertuah.. =)

d_LA said...

Ya Allah..semoga aku bertuah !Amin...hee~~

azieda razak said...

eratkan silaturahim...

come join my GA
http://nonzerocontest.blogspot.com/2010/11/ga-azieda-razak-birthday.html

anamizu said...

kak jue!!
exited x sabor tggu result GA hihi