Wednesday, August 15, 2012

26 Ramadhan

Assalamualaikum..

selamat pagi semua..
dh lama benor rasanya xmengupdate blog..sejak 2menjak ni Jue sedikit bz tp tu bkn la alasan utama x update blog..seperti biasa main reason is dtg dr penyakit M..paham2 la ye :)

Alhamdulillah..26 Ramadhan dh harini..terasa cepat je masa berlalu, kita dh smpai penghujung Ramadhan tahun ni..moga kita dipanjangkan umur untuk bertemu Ramadhan tahun seterusnya pula..

Moga kita dirahmati dan diberkati dlm apa jua yg kita lakukan dalam bulan yg mulia ini..moga segala doa2 kita diperkenankan olehNYA..

pasti semua org tgh sibuk buat persiapan terakhir utk raya kan..mcm Jue, mmg Jue suka last2 minit punya persiapan ni..saje nk kelam kabutkan keadaan kan?? hihi..en.Nazrin selalu bising sbb Jue akan mengomel kt dia, ni belum bl la,tu blm siap la, yg ni blm ada, yg tu nk cr kt mana..adoii..pening2..hahaha

tapi dlm kesibukan dan kegembiraan menyambut Syawal ni..pasti terpalit sedikit kesedihan kerana Ramadhan bakal berlalu.. :(

Moga segala doa2 kita semua dimakbulkan Allah s.w.t...Amin :)


2 comments:

ila said...

aktif2kan diri ye kak...bila nk update prkmbangan alisha??msti boleh jln dh..

muffins Jue said...

hehe..Alhamdulillah,Alisha dh gedek2 dh jln..best la raya ni dh dpt jalan kan? gedek2 pn dh xtekejor akak,kalau laju nnti xtahu la..adoii :)