Thursday, February 21, 2013

PATI DELIMA GULSHAN OK KE?


ada kawan Jue jual pati delima ni..dengar nya memang banyak khasiat..

yela, kita pn memang sedia maklum kan, buah delima ni memang banyak khasiat..

ingat nak try, sebagai supplement..kena bancuh ngan air je..Jue ni kalo supplement yang dalam bentuk pil memang susah la nak telan..

kena try yang ni la..untuk plan yang nak preggy pn ok dengarnya..Jue pn memang sedang berusaha untuk 2nd ni..hehe..Insya Allah, kalau ada rezeki..

Harganya pun berbaloi..RM15.00 je sebotol..


# ada sesiapa yang dah try ke Pati Delima Gulshan ni..btul ok? boleh respon skit.. :) 

4 comments:

rawsktar said...

haiiii. saya dh makann..

http://xs2rockstar.blogspot.com/2013/03/pati-delima-gulsan.html

is said...

jus ni boleh dibeli di mana ye

muffins Jue said...

nak beli runcit ke borong?
kalau borong sy ada jual..yg pasti dgn harga termurah,hee..
kalau nk beli runcit boleh cari kat booth2 kat giant,teco,jusco pn ada jual.. :)

muffins Jue said...

yup, sy pn dh try..mmg terbaik ar jus ni :)