Tuesday, June 11, 2013

Cari duit sampingan dengan EnSurvey



Assalam..

Harini Jue kongsi lagi dengan korang cara nak tambahkan lagi duit poket korang, 

caranya ialah dengan join EnSurvey, Jue dah join lama dh EnSurvey ni..tapi malas nk online n answer survey2 dia tu..hihi


tapi harini dapat email tgk2 account dh ada RM8.00, mana dtg ntah..
walaupun RM8.00 tu bukan nilai yg besar bagi seseorang, tapi sekurang2nya daripada sesaja ngadap lappy main game baik la buat keje yg mendatangkan hasil kan?

Bila dh dapat cash out, seronok tu susah nak cakap :)

So, kalau ada yang nak join boleh klik 


# harini jawab 3 survey account dh jadi RM14..80, Alhamdulillah :)

3 comments:

Mieya Atiera said...

Mieya kerap kali terlepas iklan atau mungkin tak menepati piawaian. so, earning tak banyak mana. sedih.

Elih Japahar said...

Terima kasih atas perkongsian ni, berminat nak join gak hehe..

Anonymous said...

Nice. Tq.