Thursday, June 6, 2013

PART TIME DI RUMAH

Assalam..


perhatian kepada semua student2, surirumah2, dan sesiapa je la yang nak cari kerja part time tanpa keluar rumah dan duk dpn pc je..walhal yang sedang berkerjaya pun boleh buat..boleh la join ni. 

Jue baru je join Assign Jobs ni, bila register je terus dapat $2. Best kan, sambil2 berblog tu boleh la jugak menjana income. Dah agak2 boring ngan Candy Crush Saga tu, klik2 la job kat Assign Jobs ni..hehe

Assign Jobs ni ialah pekerjaan dalam talian, kita akan dibayar bagi task/kerja yang dibuat.

Bila dah cukup $30 dah boleh cash out.

So, apa lagi? Jom la join Assign Jobs ni..nak join boleh klik 


# nak join Says.com klik SINI. :)

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ramai yang update tentang assign jobs ni...tentu bagus...

muffins Jue said...

yela..baru je register tadi, :)

Dianaa said...

assignjobs terbaik :D

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Menarik nih ... Ada sape2 yang dah pernah cash out ?