Friday, August 20, 2010

~Black n White Contest~

Mornink semua...

Semalam Jue ckp nk join semua contest kn, tapi dpt join 1 jer..sbb tenet sgt slow la mlm td..buat Jue geram je..pahtu mula la mata ni ngedip2 layu..so, ps entry 1 contest Jue trus shut down notebook n tito...hohoho

so, pagi ni smgt skit kt opis nk join contest "Black n White" anjuran enchik Syam..contest ni pn Jue jumpa kt blog Amyna.. =) hee...

hadiah yang di tawarkan adalah wang tunai..$$$$$ ye kengkawan...jumlahnya adalah rahsia...huhu
so,join rmai2 ye..kalo nk join leh klik banner kt atas or kt side bar..sume details psl contest ni leh tgk kt situ..due date contest ni adalah pd 06/09/2010..beberapa ari sblm raya..so,kalo menang tu mcm dapat duit raya la kn,hehehe

ni dia Black N White yang Jue pertaruhkan..ala2 gadis melayu gitu..kui3

ok, syarat dia kna tag tuk sorang tp lebih pn xpe kata en.syam..so, Jue tag tuk Nad, Jaja'z, Kak Elly, Jijah n Raflessia07..

p/s: Jum rmai2 join contest ni...

3 comments:

eLLy said...

Black & white .. oh harus akak mencuba, tunggu... :p

eLLy said...

opss tapikan camne akak nak bagi tau tuan tanah yg akak join contest dia? emmm

muffins Jue said...

hehe...mesti kak..
akak post comment kt entry contest kt blog dia..bg link akak skali :)