Monday, September 20, 2010

"ADAM HIFDZAN 1st BESDAY GIVEAWAY by ZuraZari"



Bila dah asik berblogwalking tu..mcm2 la yg kita jumpa kn..lagi2 CONTEST..mmg sgt bestttt!!

contest ni anjuran Hot Mama Zura Zari..jom join ramai2..nk join klik banner ni ye..


ini adalah syarat2 nya:

1. Mestilah seorang blogger
-tentulah blog Tentang Seseorang itu Jue yg punya..

2. Jadi follower kepada blog Adam Hifdzan... hehehe... bertambah la kawan2 ibu nnt=))
- sudah follow :)

3. dlm entri mesti ader gambar anak yg sedang beraksi di stereng keta... tp pastikan keta tu tak bergerak eh... al maklumla today kan da start cuti... sumer nak balik kg... so aper kater snap gambar anak u olls skali=)) umur anak dlm lingkungan 0 bulan - 5 tahun.....
-ader yg request nak boh anak sedare???
.
~~ acceptable ~~
.
- tak kisah nak edit atau tak tapi mestilah JELAS!
- tak yah citer panjang2... just nak gambar anak yg comel sajer..
- tag 3 org teman2 yer... the more the marrier=)) pastikan mangsa yg d tag mengetahui nyer eh...
-sib baik acceptable..sbb Jue lum ada baby,so guna baby akak je..hehe

sila nyatakan sekali:
*
Nama Anak & Umur Anak
*
3.copy banner giveaway pada sidebar dan link kan terus pada entri Adam's 1st Besday GA by ZuraZari
- dah buat dah..

4. tinggalkan url entri penyertaan korang di bahagian komen di entri giveaway ni.. beserta ID follower yer..
- dh jugakk..

5. tarikh tutup penyertaan: 10/10/2010
-tarikh yg cantekkk


dan ini lah dia budak yg cute memegang stereng kereta maknya..hehe
|
|
|
|
|
|
v

nama: Muhammad Imran Bin Saiful Rizal (my anak buah)
umur: 1 tahun 9 bulan

Jue tag tuk: NAD..MA..MUNNA

psst: bila i nk de baby sendiri ni ye..asik dukung anak org je..jeles!

4 comments:

Black_roses92 said...

apakah daya.. kita lum ada anak lagi.. tak ley la join.. hur,,..tak pe. kita tengik je.. ;D

muffins Jue said...

ala..kita pn sama..ni kita pinjam anak akak kita je..hehe

zurazari said...

singgah check n3=))

tq for joining my GA..
all the best eh...

acceptable sis... jom join (black roses)

debab nyer dier... sgt geram nengok nyer..
sgt comel!!

muffins Jue said...

hee..hope ada rezeki me ye..amin..

tu la psl..sgt gewam ngan dia ni..