Tuesday, September 21, 2010

~Mataku Cantik Contest~



Nak join contest lagi ye.."Mataku Cantik Contest" ni di anjurkan oleh Geolenstherapy..sume lens dia cantik dan harganya berpatutan..xcaya??leh usha kt SINI ye..

syarat2 dia senang je..
1) jadi follower geolenstherapy
2) Link kan www.geolenstherapy.blogspot.com kat blog korang..penting tu tau
3) Buat 1 entry..letak pic mata anda yg canteekk tu sama ye..
4) letak banner contest ni yg kt atas tu kt side bar anda..
5) pastu tinggalkan nama,email n link kt comment entry contest tu..
6) tggu f/back dr Geolenstherapy..
7) contest tamat pd 25September2010..

dh belek2 koleksi pic Jue tu kn..Jue mmg suka mata Jue time ni..

pic ni masa hari bahagia Jue..nmpak garang tp Jue suke..masa ni Jue pkai kaler grey..
ape??? xclear ke..yola2, Jue zoom kasi clear ye..hehe

hah,ambik ngko...jgn marah ar cik penganjur...hehe ;)


jadi,kpd sesiapa yg nk join tu leh klik kat banner di atas ye..


psst: dari mata..turun ke hati..betol ke?? ;)

2 comments:

Ms Nur Mizly said...

tq ling~ cantek~~ :)) linked !! good luck

muffins Jue said...

hee..tq dear..
mintak2 ada rezeki Jue ye..amin..