Thursday, October 14, 2010

1st GA or 1st Contest

hati ni mmg teringin sgt nk appreciate kawan2 blogger di alam maya ni..bila tanya pendapat en.Nazrin dia ckp xbest buat GA..dia ckp lg best buat contest..sbb boleh pilih n nilai sendiri..boleh tahu jugak kekreatifan seseorg tu..so, mereka dihargai krn mereka kreaftif dan ikhlas join contest kita..kalo GA kita just pilih random atau main cabut nama je..bergantung pada tuah..sape yg bertuah org tu la yg dpt..betol jugak kn??hehe

memang niat tu sudah ada..cuma tggu masa saja..xtahu lg bila..yg pasti mgkin dlm masa terdekat ni..tunggguuuu...hehe
lagipun semalam Jue dh godek2 satu bilik kat umah yg Jue jadikan store simpan segala brg2 kami yg xbape nak guna dan untuk diguna pada masa dpn..hohohoho

hadiah dari kwn2 masa kawen aritu berlambak lg yg x diusik...one drop perfumed masa en.Nazrin gatal nk berbisnes dulu pun berkotak2 lg..keronsang yg en.Nazrin gatal nk jual dulu pn ada beberapa pasang lg yg xterjual..yg pasti barang2 tu semua masih elok+cantik+berguna..dan yg penting Jue belum guna..hehe

so, boleh la dijadikan gift tuk kwn2 Jue yg join nantik...tapi tula, nak buat GA ke Contest ni..buntu..buntu...huhuu

gambar sekadar hiasan...ngeee

psst: sape ada cadangan sila angkat tangan..Jue tgh pening ni..kang xpasal buat 22..GA n Contest..amik ko!!

2 comments:

aanie said...

buat GA yg simple n senang je...sb malas nak pikir2...

muffins Jue said...

hehe..tu la kan?xyah sakit kpl pikir..huhu