Wednesday, December 26, 2012

SOPHIE PARIS..gigih menggugel :)

Assalamualaikum..


Jue xsihat..kena flu,bjangkit ngan Alisha la kot..huhu

Lunch time ni xkuar,sbb pg td dh belasah nasi lemak mata kerbau sebungkus..haha


so, time yg agak lapang ni apa lg..bertenet la kita..patu semangat mengugel ttg Sophie Paris ni sbb mcm dh terjatuh cinta je kt brg2 dia..terutamanya hangbag..santekkk..
harga agak boleh tahan mahal kalo ikut bajet Jue..tp kalo jd ahli dpt 20% diskaun tuk pembelian..nk jadi ahli lak kena byr rm15 je tuk seumur hidup..mcm best kan?


sambil2 cuci mata n shopping tuk diri sendiri boleh jugak wt bisness..sbb ada catalog
..mmg berminat nih..

ada ke sape2 yg dh join jd member? ok x? bila Jue review dia mcm ada bonus dan komisen jugak kalo dpt capai target jualan..kena gugel cari info lagi ni..semangat2.. :))



2 comments:

Nad @ MamaZN said...

Penah gak dgr pasal sophie ni..tp tak penah plak amik tau huhu

muffins Jue said...

Jue dh join pn Nad, jom la jd member :) r,15 lifetime :)