Thursday, July 4, 2013

PEMENANG | SILA TUNTUT HADIAH ANDA

Perhatian kepada semua pemenang BIRTHDAY GIVEAWAY | TENTANG SESEORANG
sila pm Jue segera nama, alamat dan no.tel anda sebelum AHAD ini 07/07/2013.

Sehingga sekarang masih ada 4orang lagi yang belum bagi detail mereka kat Jue, Jue tunggu semua bagi detail baru Jue akan pos kan hadiah untuk semua. Untuk pemenang Topup pun sama, sekaligus Jue akan topupkan. Maaf, terpaksa tunggu semua sbb Jue xsempat nak selalu ke pejabat pos, harap boleh bagi kerjasama semua ye. 

Ni senarai semua pemenang. Link yang Jue dh linekan tu maksudnya dah tuntut hadiah ye.

Pemenang Shawl

Pemenang Topup

Pemenang Hadiah Misteri

Sila PM Jue di SINI ye

So, mintak reply cepat2 ye semua, kalau sehingga Ahad (07/07/13) tu masih ada yg belum pm Jue, Jue akan maklumkan kemudian, mungkin Jue akan pilih lagi sekali pemenang. 
Adil la kan? sape setuju sila reply setuju..hehe

#walaupun xsemua pm Jue ahad ni, Insyallah Jue akan settle kan dulu hadiah2 yang lain. Harap bersabar ye :)


3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

setuju, pilih sekali lagi pemenang kalau tak ada siapa yang claim...

Syazwani Afandi said...

setuju :)

SHAHIRAsulaiman said...

setuju! hhehe